Gratis frakt i Sverige

Vanliga frågor

Vad är din förväntade leveranstid?

Vi kan inte ge en exakt leveranstid eftersom det beror på produkten och leveranslandet. Varje produkt levereras och levereras direkt från våra leverantörer. Vi har inget direkt inflytande på leveransen av ordern.

Vi lämnar frakt och leverans till vår leverantör för att spara på lagrings- och transportkostnader. Detta gör att vi kan erbjuda våra produkter till ett lägre pris än andra konkurrenter.

Observera att helgdagar kan påverka frakt och kan försena leveransen.

Den förväntade leveranstiden har gått. Var är min beställning?

99% av de beställda produkterna levereras inom den förväntade leveranstiden. Det finns ibland fall av försenad ankomst av beställningen. Detta beror ofta på problem i leverans- eller leveransprocessen.

Om du inte har fått något inom tre dagar efter förväntad leveranstid, vänligen kontakta oss så att vi kan hjälpa dig.

Hur skickas min beställning till mig?

Alla våra produkter levereras via en internationell budtjänst, komplett med track & trace-nummer och noggrant förseglade förpackningar.

Är frakt dyrt?

Vi tar hand om fraktkostnaderna för varje beställning. Vi erbjuder därför GRATIS frakt.

Jag vill hämta min beställning, är det möjligt?

Tyvärr är detta inte möjligt eftersom vi arbetar med olika leverantörer som har flera lager.

Hur kan jag se var min beställning är just nu?

Vi erbjuder dig möjligheten att spåra din beställning genom att helt enkelt ange ditt track & trace-nummer. När du har fått numret i leveransbekräftelsen, ange det på vår sida Spåra min beställning och klicka på Spår-knappen. Det är det: du ser omedelbart var ditt paket är just nu och vilka steg din leverans redan har gått igenom.

Det finns ett problem med min beställning. Vad ska jag göra?

Kontakta oss här eller via info@zanerosverige.com. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet.

Vad händer om jag måste ändra innehållet i min beställning?

Om du vill lägga till artiklar i din befintliga beställning, vänligen gör en extra beställning. Vi lagrar inte dina betalningsuppgifter och kan inte behandla ändringar som gjorts efter beställningen.

Hur kan jag avbryta min beställning?

Avbokningar accepteras endast för fullständiga priser. Dessutom måste dessa göras 60 minuter från beställning tidpunkten. Om du vill avbryta en beställning inom den angivna perioden kan du skicka ett e-postmeddelande till helpdesk kontakt@sverdera.com Vi behandlar beställningarna så fort som möjligt så att avbokningar är tidsberoende.

Var hittar jag min Track and Trace-kod?

Din Track and Trace-kod (beställningsnummer) finns i leveransbekräftelse meddelandet som kommer att skickas efter köpet.

Track & Trace-koden ger ingen information. Varför?

Först när ditt paket anländer till postorderföretaget gör det information tillgänglig. Observera att det kan finnas en viss försening mellan ankomst och leverans från lagren.

Hur kan jag kontakta dig?

Du kan skicka ett e-postmeddelande till info@tempurle.com. Vi hjälper dig gärna. :)

Alltid fri frakt!

24/7 kundtjänst.

100% nöjdhetsgaranti.