Gratis frakt i Sverige

Leverans

Var är min beställning?
När din beställning skickats får du ett mail där du kan följa ditt paket. Där får du uppdaterad information om var din beställning befinner sig. Vi levererar normalt din vara inom 10-20 vardagar.

Jag har inte fått något leveransbesked?
Du får alltid ett mail när vi har skickat din beställning. Om du inte fått något mail så kontakta kundservice.

Det saknas varor i min beställning, varför?
Så ska det inte vara. Ibland kan det tyvärr gå fel när vi plockar dina varor och vi hjälper dig gärna direkt, kontakta kundservice.

Jag har fått fel vara, hur gör jag?
Inte okej, vi hjälper självklart till! Kontakta vår kundservice så löser vi det.

Kan jag bestämma leveransadressen?
Om du handlar med faktura eller konto levererar vi endast till din folkbokförda adress. Betalar du med betalkort eller övrig direktbetalning kan du välja en annan adress.

Standard
Leveranstiden är normalt 10-20 vardagar och du får din beställning direkt i brevlådan eller till ditt postombud beroende på paketets storlek. Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar.

Obs! På grund av den rådande Corona situationen och högt tryck av beställningar har vi beslutat att för tillfället leverera direkt från vårt produktionslager. Det innebär att leveranstiden kommer förlängas med några dagar men det öppnar för möjligheten att vi fortfarande kan skicka ut din order så snabbt som möjligt. Vi ber om din förståelse och vi på Fritidsvaruhuset ser fram emot att leverera smarta och trendiga produkter hem till dig.

Alltid fri frakt!

24/7 kundtjänst.

100% nöjdhetsgaranti.